Top 5 Pančuchových nohavíc na zimu

To, že je zima, ešte neznamená, že svoje obľúbené šaty a sukne musíte odložiť do zadnej časti skrine. Namiesto toho stačí investovať do správnych pančuchových nohavíc. 

Ak potrebujete cítiť skutočne teplo od nôh, uprednostňujete prírodné materiály, alebo chcete vyzerať štíhlejšie, určite oceníte tieto pančuchové nohavice. S nimi vás žiadna zima nezaskočí.

WARMY

Ak ste milovníkom bavlny WARMY sú tá správna voľba! Vďaka ich vysokému obsahu bavlny sa budete cítiť komfortne po celý deň. V kombinácii s polyamidom a elastanom sadnú ako uliate a udržia si svoj tvar aj farbu. Vďaka svojej hrúbke sú vhodné aj do chladného počasia. Nepriehľadné pančušky s vyšším obsahom bavlny sú skôr vhodné k športovým úpletovým šatám ako elegantným.

 

Wonder 140

Hľadáte pančušky, ktoré vám dokonale vytvarujú postavu? Pančušky Wonder 140 vás zoštíhlia až o 1 konfekčnú veľkosť! Úplne nepriehľadné pančuchové nohavice Wonder 140 majú špeciálny anatomický pás, ktorý sťahuje bruško, boky, zároveň zdvihne zadoček a dodá mu skutočný push-up efekt. Okrem toho, že vám vytvarujú postavu vďaka ostupňovanej kompresii zlepšujú cirkuláciu krvi, vďaka čomu zmierňujú opuchy nôh a zároveň spevní celú dĺžku nôh, až po členok. Ich nosenie spríjemňuje aj celá masážna šľapa, ktorá zabezpečí vašim chodidlám pohodlie počas celého dňa. Vďaka hrúbke 140 den sú vhodné do chladného počasia aj napriek ich kompresii a vlastnostiam sú vhodné k elegantnému oblečeniu. 

 

THERMO EFFET

Sú vyrobené zo špeciálnej zmesi vlákien, ktorá udržuje teplo a tak vám ani počas chladných dní v nich nebude zima. Nepriehľadné pančuchové nohavice sú pohodlné výborne sa prispôsobia vašej postave. Ich pohodlie a teplo vám zabezpečí akryl, ktorý má podobné vlastnosti ako vlna, no pre mnohých je na nosenie pohodlnejší.

 

TOUCH EFFECT

Vedeli ste, že až 80% žien trpí celulitídou? Slabý prietok krvi spôsobuje celulitídu a vďaka anticelulitídnym pančuškám je prietok krvi opäť stimulovaný. Pančušky Touch Effect v sebe spájajú tri nové inovácie, sú bezšvové, vyrobené z revolučného vlákna Quantum Energy a obsahujú molekuly NERINO G. Pančušky viditeľne zjemňujú celulitídu, sú jemné, vzdušné ale zároveň hrejivé. Okrem toho, že sú hrubé a dokonalé zahrejú vďaka tomu, že sú bezšvové dokonale sa hodia pod obtiahnuté elegantné šaty. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam si ich obľúbili aj ženy, ktoré celulitída netrápi.

 

 THERMO

Ak chcete svoj look osviežiť vzorovanými pančuchovými nohavicami, nemusíte čakať do jari. Pančušky THERMO vás okrem svojho dizajnu potešia aj svojim materiálom, ktorý vám zaručí teplo a komfort počas celého dňa. Svojim zložením sú podobné pančuchovým nohaviciam thermo effet, sú skvelým doplnkom k sukni alebo šatám.

 

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *