Ako vznikali ŠTÝLOVKY

Rodinná spoločnosť BEPON má históriu od roku 1990, kedy sa dvaja spoločníci zo strojárenského priemyslu rozhodli priniesť na Slovensko vtedy úzkoprofilový tovar a to akrylové pančuchové nohavice. Táto dlhovekosť umožnila spoločnosti stať sa prvým a najväčším distribútorom pančuchových nohavíc na Slovensku.

Spoločnosť sa snaží ísť s dobou a vyjadruje sa prostredníctvom skúseností, entuziazmu, neustálej inovácie a tvorivosti dizajnu, preto s vytvorila vlastnú značku ponožiek Štýlovky. Pôvodným cieľom štýloviek bolo poskytnúť teplé a dlhotrvajúce výrobky. Avšak ako firma, tak aj človek je tvorivý tvor a doba je skutočne štýlová, kedy si môžeme vyberať čo si oblečieme a obujeme. Ponožky už nepatria do úzadia, ktoré nevidíme, práve naopak. Chceme ich ukazovať a aj prostredníctvom nich vyjadrovať kto sme, akú máme náladu, čo milujeme alebo čo nás baví.

Prvé ponožky, ktoré sme vyrobili pod značkou štýlovky boli pre nás ako národ veľmi symbolické a dizajn bol inšpirovaný našimi tradičnými detskými rozprávkami ako sú: O dvanástich mesiačikoch, O troch grošoch, Ako išlo vajce na vandrovku, Tri prasiatka a Janko Hraško.

Tradícia a štýlovosť sú tie správne slová pre to, čo chceme prezentovať. Štýlovky sa vyrábajú v srdci Slovenska, a to rovno pod Tatrami v TATRASVITE.

Skutočne si vie vybrať každý. Štýlovky poskytujú širokú škálu dizajnových ponožiek od jednofarebných, tematických cez minimalistické až po rozprávkové.

Najobľúbenejšia téma je jednoznačne Malý princ, krásna rozprávka od francúzskeho spisovateľa, ktorá sa dotkla sŕdc nielen detí, ale i dospelých. Preto radíme aj vyberať si oblečenie srdcom, to hlavné je očami neviditeľné.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *