Slovenskí dizajnéri pre BEPON

Už od roku 2016 pre vás pripravujeme limitované kolekcie od slovenských a českých dizajnérov a osobností. Inšpiratívne vzory a motívy, za ktorými stoja kreatívnI ľudia a mesiace úsilia. 

Cieľom našej práce je otvoriť priestor ľuďom zo Slovenska, ktorí sa venujú niečomu zaujímavému a jedinečnému. Našu prvú dizajnérsku kolekciu navrhla slovenská dizajnérka Petra Tóth.

PETRA TOTH X BEPON 

Ako sa to celé začalo? Pár ľudí u nás v Bepon prišlo s nápadom osloviť Petru Toth a pripraviť pre vás dámy niečo iné, jedinečné a luxusné. 9 mesiacov príprav! Dni počas ktorých sa odsúhlasovala finálna kolekcia, až ku koncovej výrobe z vybraných materiálov a príprave obalov kolekcie pančúch aj s celkovým marketingom a komunikáciou. Táto naša prvá špeciálna limitka sa stala najrýchlejšie vypredanou fashion kolekciou. Cieľom nebolo vytvoriť extravagantnú kolekciu, ktorá bude nenositeľná. Od začiatku sme teda mysleli na široké spektrum zákazníčok, ktoré by kolekcia zasiahla

Zaspomínajte si

Simona Krainová X BEPON

Zima v roku 2017 bola pre BEPON jednoznačne horúca a sexi vďaka rafinovanej kolekcii pančúch a bodyčiek, ktoré pre značku BEPON navrhla ďalšia silná žena a svetovo známa modelka Simona Krainová. Okrem samotnej modelky sa do návrhov dizajnu pánskej kolekcie zapojil aj Karel Vágner a obohatil ju o zaujímavé kúsky v podobe oblekových položiek. 

Zaspomínajte si

Hana Převrátilová X BEPON

Elegancia, harmónia a prirodzenosť boli dominantnými prvkami kolekcie, ktorú navrhla  v roku 2019 špeciálne pre Bepon módna návrhárka Hana Převrátilová. Kolekcia bola o skvelých detailoch a  okrem kvalitných kúskov priniesla so sebou  paletu sviežich farieb a výberových materiálov. Kolekcia pozostávala z piatich typov šiat a dvoch typov body tričiek.

Zaspomínajte si

JANA GAVALCOVÁ X BEPON

Novú limitovanú kolekciu jeseň/zima v roku 2019 navrhla Janka Gavalcová, ktorá sa pri jej tvorbe nechala voľne inšpirovať modrotlačou a jej nespočetnými vzormi, ktoré pretavila do kúskov v ktorých zažiarite. Kolekcia JANA GAVALCOVA pre Bepon je určená výnimočným ženám, ktoré sú originálne a chcú podčiarknuť svoju ženskosť. Kolekciu od Janky Gavalcovej nájdete tu.

CHYSTÁME PRE VÁS ĎALŠIE PREKVAPENIA ???? Uhádnete, kto bude další?

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *