Tipy na vianočné darčeky

V detstve chcete darčeky, s ktorými sa môžete hrať. Ponožky toto kritérium v detstve nespĺňajú, ale potichu vás podporujú pri hraní. Vo svete dospelých je to úplne naopak! Ponožky pre nás dospelých sú ako obyčajný, neprekonateľný odev, ktoré predstavujú trvalý komfort a pocit domova.

Perfektný vianočný darček

Pre väčšinu ľudí neexistuje dokonalý vianočný darček. Stará dobrá klasika, ponožky sa môžu zdať na prvý pohľad ako klišé, ale buďme úprimní nikto nechce obyčajné ponožky na Vianoce, ale vtipné ponožky na Vianoce zdvihli tento rok na našom e-shope a predajniach latku  o niečo vyššie!

Ešte stále nemáte ten správny darček?

Rozhodli sme sa vám pomôcť pri výbere vianočného darčeka! Dobrý darček nie je vždy ľahké nájsť. Každoročné hľadanie pre ňu či pre neho pozná každý z nás, preto sme si pre vás pripravili pár tipov.

Vianočný darček pre mužov

Vybrať ten správny darček pre priateľa alebo manžela nie je vždy jednoduché. Ponožkami alebo kvalitným termoprádlom nikdy nesklamete! Váš darček nemusí byť extravagantný, len dosť odlišný na to, aby vedel, že ste do toho vložili svoj čas a energiu.

Ponožky s motívom pre neho

 

Nohy v teple

Darčeky na lyžovačku pre neho

 

Pánske termoprádlo nájdete tu.

 

Vianočný 3-pack pre neho

Vianočný 3-pack pre neho nájdete tu.

Vianočný darček pre ženy

Každý chlap vie, že pred Vianocami nájsť správny vianočný darček pre priateľku alebo manželku je pre mnohých mužov nočnou morou. Milí chlapi preto sme si pre vás pripravili pár tipov, aby sme vám uľahčili toto vianočné obdobie.

Ponožky s motívom pre ňu

 

 

Nohy v teple

Ponožky, ktoré vás zahrejú nájdete tu.

 

Darčeky na lyžovačku pre ňu

 

Dámske termoprádlo nájdete tu.

 

Vianočný 3-pack pre ňu

   

Vianočný 3-pack pre ňu nájdete tu.

 

Darčeky by sme mali a čo balenie darčekov? Ak nie ste milovníkov balenia darčekov máme pre vás pár tipov, ktoré vám ušetria čas a trpezlivosť.

Čiernu darčekovú krabičku nájdete tu.

Darčekový červený obal nájdete tu.

Modrú darčekovú krabičku nájdete tu.

Jeden tip na záver od nás: držíme sa heslom praktickosť je niekedy cesta vpred, preto sú pre nás ponožky ideálnym darčekom pre všetkých.

 

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *