PÚŠTNY KVET – KOLEKCIA PLAVIEK 2020

Kvitnúca púšť je fenomén, ktorý vzniká na púšti Atacama (Čile), najsuchšej púšti na planéte. Tento jav spočíva v rozkvitnutí veľkého množstva rozmanitých druhov kvetov v rokoch, v ktorých sú zrážky neobvykle vysoké a prekonávajú bežné púštne hodnoty. Aj žena je fenomén, je čarovná, presne ako rozkvitnutá púšť. Predstavujeme vám kolekciu plaviek roku 2020 s názvom Púštny kvet v ktorej dominujú svieže farby a výrazné zvieracie vzory, aby ste vynikli rovnako ako v púšti kvet.

Naša planéta je inšpiráciou pre návrhárov už roky. Tento rok je to intenzívnejšie vzhľadom na aktuálnu situáciu po celom svete, preto ani v našej kolekcii nebudú chýbať vzory s nature potlačou. Jemná biela doplnená o listy monstery vyčaruje z každej ženy jedinečný púštny kvet, či kráľovnú džungle vďaka animal potlači.

Všetky ženy potrebujú spájať krásu a praktické využitie, v kolekcii 2020 teda nebudú chýbať plavky s pevným lemom vhodné na športovanie, či módne vychytávky ako obojstranné plavky. Naopak pre fanúšikov jednofarebných plaviek budú tento rok dominovať plavky vo vínovo červenej farbe, smaragdovo zelenej, ale nebude chýbať ani farba roka modrá, či večná klasika v prevedení čiernej. Samozrejme aj jednofarebné plavky sú krásne a vedia byť aj ozvláštnené napríklad použitými aplikáciami na ramienkach, košíčkoch, či zapínaní. V móde je aj jemné riasenie, volány a prekladanie látky vďaka ktorému aj celé plavky poslúžia a opticky vytvoria krásny pás.

Tento rok taktiež nezabúdame samozrejme ani na tehotné, či plnšie ženy milujúce tankiny, ktoré tento rok predstavíme vo farbe roka modrej a obľúbenej magentovej.

Plavky sú tiež o doplnkoch a medzi najobľúbenejšie patria krásne kaftany, parea, či klobúky. Kaftany a parea sú veľmi praktickým doplnkom, ktorý čoraz častejšie ženy nosia aj mimo pláže. Niektoré sa skutočne dajú krásne skombinovať s džínsovými krátkymi nohavicami a tielkom. Toto voľnočasové oblečenie rozžiari váš deň a presunie vás kamsi na pláž, aspoň v myšlienkach.
Tvárou tohto ročnej kolekcie je Karolína Chomisteková. Bývalá miss a modelka sa pýši svojou krásou a kedysi aj hrdým titulom riaditeľky súťaže Miss Slovensko. V budúcnosti ňou už nebude, nahradil ju módny návrhár Michael Kováčik. Fotografie zhotovil šikovný Lukáš Kimlička, ktorý sa pred rokmi rozhodol, že navrhovanie šiat pre neho už nie je takou vášňou, ako fotografovanie a vydal sa touto cestou. Módnemu svetu rozhodne ako návrhár chýba, ale na druhej strane obohatil svet fotografie. A kde sa fotilo? Neuveríte ale púštnu atmosféru môžete zažiť aj na Slovensku a konkrétne v oblasti Šranecké piesky na Záhorí – asi 60 km od Bratislavy.

Veríme, že sa vám kolekcia páči a aj vy sa vďaka nej premeníte na púštny kvet.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *