Kolekcia Jana Gavalcová pre Bepon

Vietor fúka cez svieže koruny majestátnych farebných stromov Vysokých Tatier. Kdesi v potoku na skale leží krásna nympha, kráľovná lesov spätá s krajinou. Obraz nás inšpiroval a preto každej žene doprajeme stať sa bohyňou v novej kolekcii od Janky Gavalcovej: autentické pančuchové nohavice, ktoré odrážajú ducha skutočného životného štýlu nymphy.

V kolekcii sa Janka nechala voľne inšpirovať modrotlačou a jej nespočetnými vzormi, ktoré pretavila do kúskov v ktorých zažiarite. Produktová línia pozostáva z pančúch, nadkolienok, saténových šatiek, úpletových šiat a tylových či úpletových body tričiek.

MILUJ CRYSTAL

Kolekcia Jana Gavalcova pre Bepon je pre odvážne ženy, ktoré sú originálne a chcú podčiarknúť svoju ženskosť. Pokiaľ budete chcieť špeciálny luxusný darček pre niekoho blízkeho, alebo potešiť samú seba, Janka vytvorila limitovanú edíciu pančuchových nohavíc MILUJ s názvom MILUJ CRYSTAL, ktoré budú zdobené českým kryštálom. Edícia MILUJ CRYSTAL je len na objednávku. Táto luxusná limitka v počte kusov 50 bude odosielaná v špeciálnom balení spolu s osobným venovaním od Janky Gavalcovej. V prípade, že nebude sedieť veľkosť, Vám pančuchy budeme vedieť vymeniť.

JANA GAVALCOVA MILUJ CRYSTAL

Prepojenie prírody a ženy

Všetci si uvedomujeme klimatické problémy, ktoré naša matka Zem má a uvedomujeme si svoju spoločenskú zodpovednosť. Preto sa snažíme v kampani nepriamo upozorniť na tento fakt. Samotné fotenie sa teda nemohlo uskutočniť nikde inde ako v lone slovenskej prírody – vo Vysokých Tatrách. Sú tak dotknuté a zničené avšak i napriek všetkým katastrofám, ktorým historicky čelili a stále čeliť musia, sú nádherné a silné. Presne ako my, ženy. Žena a príroda sú odjakživa späté. Obe sú matky, sú symbolom krásy a sily, inšpiráciou pre básnikov, fotografov, či maliarov. Sú symbolom začiatkov v rozkvete a mierotvorcami ľudstva. Túto krásnu symbiózu sa podarilo fotografovi Martinovi Machajovi priam až fascinujúco zachytiť a modelke Natálií Hrušovskej autenticky stvárniť.

Prevedieme vás v hlavných módnych trendoch pre jeseň / zima 2019: vysoko kvalitné materiály a vynikajúce spracovanie sú bežnou súčasťou rôznych kolekcií, avšak kolekcia Janka Gavalcová vás vtiahne priamo do deja. Imitácie modrotlače, nikdy nehynúci vzor kvetín, slovanských ornamentov a luxusná edícia spojená s českým krištáľom.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *