Hana Převrátilová pre BEPON

 

„Snažila som sa navrhnúť letnú kolekciu s dôrazom na šaty. Všetky šaty, ktoré v nej môžete nájsť sú určené do rôznych životných situácii, nielen v horúcich letných dňoch. Chceli sme pre vás navrhnúť šaty, ktoré vám padnú ako uliate, ktoré podčiarknu vašu ženskosť a príťažlivosť. Sú určené pre všetky ženy, ktoré hľadajú harmóniu, romantiku a prirodzenosť.“

Hana Převrátilová

Kolekcia Hana Převrátilová 2019

Kolekcia je inšpirovaná luxusným, zasneným a vášnivým duchom a je zachytená v srdci našej krajiny.
Elegancia je jediná krása, ktorá nikdy nezmizne,“ povedala nezabudnuteľná britská herečka a módna ikona Audrey Hepburn. A práve elegancia a nadčasovosť sú dominantnými prvkami našej kolekcie Hana Převrátilová leto 2019, v ktorej vám okrem kvalitných kúskov prinášame aj paletu sviežich farieb a výberových materiálov, v ktorých sa budete cítiť výnimočne. Naše modely sú určené pre moderné ženy, ktoré uprednostňujú kvalitu a originalitu pred rýchlo sa meniacimi trendmi a vyhľadávajú oblečenie vyžarujúce pozitívne emócie a uvoľnenosť. Presvedčte sa sami o jedinečnosti našej najnovšej kolekcie a vyberte si z piatich typov šiat, či dvoch typov body tričiek.

Kolekcia je o skvelých detailoch. Klasická elegancia sa neustále vyvíja s čistými a modernými štýlmi. Táto kolekcia, ktorá je verná našim koreňom, je inšpirovaná princeznou a vyžaruje milosť nositeľky.
Obsahuje úžasné šaty typu A-strih, rovný strih ale i strih pre tvarovanie postavy. Materiál a vzory ktoré sú použité vytvárajú náladu éterického vzhľadu a kozmopolitnej jednoduchosti.
Každá žena v šatách vyzerá ako princezná. Tak sa nebojte a pretancujte krásnym počasím v dámskych šatách, v ktorých sa vy budete cítiť jedinečná a ktoré mužov v okolí nenechajú chladnými. Žijeme len raz a deň strávený v krásnych dámskych šatách je vždy krajší, než deň v nohaviciach.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *