Nová kolekcia plaviek BEPON 2019

 

Začnite plánovanie svojej letnej dovolenky tento rok veľmi netradične – začnite výberom tých správnych plaviek. Vyberte si také, ktoré spredmetnia vaše cestovateľské túžby, šťastné chvíle oddychu v záplave slnka, morskej vody, rodinnej pohody alebo aj sladkého leňošenia vo wellness.

Práve také sú plavky z novej kolekcie, ktoré v súčasnosti ponúka BEPON. Sú to plavky, ktoré priam kričia leto 2019. Sú to plavky, ktoré vás v jednom okamihu uchvátia a vezmú na pomyselnú cestu okolo sveta – zažijete s nimi tajomstvá tisíc a jednej noci, pocítite soľ vo vlasoch, objavíte orientálnu exotiku či krásu podmorského sveta.

Nová kolekcia plaviek predstavuje vyváženú kombináciu strihov a vzorov, ktoré sa výborne dopĺňajú, sú vzájomne kombinovateľné a dokážu byť ideálnou voľbou pre tie najrôznejšie ženské postavy.

Hlavným estetickým motívom, ktorý spája celú kolekciu sú orientálne motívy a krása podmorskej hladiny. Celá kolekcia je zložená zo vzájomne kombinovateľných kúskov, či už ide o plavkové podprsenky a nohavičky rôznych strihov, plážové šatky či kaftany.

Na svoje si prídu samozrejme aj milovníčky sofistikovaného minimalizmu, pretože kolekcia – okrem krásnych orientálnych a florálnych vzorov – ponúka napríklad aj jednofarebné plavky, ktoré pútajú pozornosť vďaka zaujímavému strihu.

Plavky pre všetky ženy

Najväčšou doménou celej kolekcie je však snaha nevnímať krásu ženskej postavy iba prostredníctvom klasických konfekčných veľkostí a stereotypov. Je to snaha, ktorá si kladie za cieľ podkopať zaužívané pravidlo, že žena s krivkami si smie obliecť iba „nudné“ jednodielne plavky.

Pripravte sa tak na nové pravidlá, nové vzory, nové strihy. Nájdite plavky, ktoré vám sadnú ako uliate a urobte tak svoje leto nezabudnuteľným.

Pozrieť kolekciu >>>

plavky Bepon

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *