S POMOCOU SA ĽAHŠIE KRÁČA

Aj tento rok sme oslovili neziskovú organizáciu Deťom s rakovinou a rozhodli sme sa ďalej pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú. Tisícky smutných príbehov, v ktorých deti a mládež prichádzajú o bežné detské radosti otrasú nielen ich životom, ale i životmi ich najbližších. Deti bojujú v nemocniciach, kde sú častokrát v útlom veku vystavené náročným situáciám a dlhodobej izolácii od kamarátov a spolužiakov. Žiaľ, táto cesta vôbec nie je jednoduchá.

V spolupráci so slovenskou neziskovou organizáciou Deťom s rakovinou sme vytvorili ponožky, ktoré pomáhajú. Chceme vyzbierať finančné prostriedky pre tím zložený z odborníkov, rodičov detí, vyliečených pacientov, ktorí sprevádzajú deti a rodinu na ťažkej ceste ich osudu. Kúpou podporíte nielen slovenský produkt, ale prispejete na dobrú vec. Z každého jedného páru predaných ponožiek venujeme 1 € organizácii Deťom s rakovinou. Výťažok z predaja  sa použije na zakúpenie infúznych púmp na podávanie chemoterapie.

Pri navrhovaní unikátnych ponožiek sme vybrali motív macka, ktorý má táto organizácia v logu. Ponožka je tmavomodrej farby, ktorá evokuje nočnú oblohu s hviezdami. Macko na ponožkách symbolizuje ochrancu vo všetkých detských snoch, dáva pozor na všetky deti.

Ďakujeme, že aj vďaka vám vraciame deti do života.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *