Otvorili sme pre vás výdajné miesta

Vzhľadom na neutíchajúcu pandemickú situáciu sme sa rozhodli vám vyhovieť, milí zákazníci, a niektoré naše predajne dočasne otvoriť ako výdajné miesta. Vo vybraných predajniach si budete môcť prevziať vaše internetové, e-mailové a telefonické objednávky a rezervácie. Na výdajných miestach nie je možné vymieňať zakúpený tovar alebo vybavovať reklamácie.  Tieto služby budú opäť dostupné s opätovným otvorením obchodov a maloobchodných prevádzok s predĺženou lehotou na výmenu produktov.

Ako to funguje?

Tovar si objednáte online www.bepon.sk a osobne vyzdvihnete na výdajnom mieste v jednej z vybraných predajní Bepon. Objednať alebo rezervovať si môžete len produkty, ktoré máme skladom na našom e-shope. Rezerváciu môžete uskutočniť aj cez telefón alebo prostredníctvom e-mailu konkrétnej predajne. Pri takomto spôsobe vás poprosíme uviesť aj názov tovaru, veľkosť, počet kusov, vaše meno a takisto telefonický kontakt. Pre vyzdvihnutie, prosím, počkajte na telefonát alebo e-mail, že je vaša objednávka pripravená na predajni.

Výdajné miesta sú otvorené každý pracovný deň od 10:00 h do 18:00 h. Počas víkendov sú zatvorené.

Zoznam predajní, ktoré slúžia ako výdajné miesta:

Pri osobnom odbere vás prosíme o dodržiavanie hygienických predpisov odporúčaných vládou. Na predajni sa môže nachádzať maximálne 1 zákazník a vstup je povolený len s respirátorom FFP2. Pri vchode použite prípravok na dezinfekciu rúk. Platbu vám odporúčame zrealizovať kartou.

Tešíme sa na vašu návštevu!

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *