Každá ste úplne iná a práve to je krásne

Kým na prehliadkových mólach pochodujú modelky útlejších tvarov, my v Bepone sa snažíme pracovať na vyzdvihnutí krásy ženského tela, ktoré môže byť krásne v akejkoľvek podobe.

Heslo kampane #krasanemamieru dokazuje, že nepotrebujete mať symetrické proporcie, telo bez tetovania alebo patriť do akejkoľvek škatuľky, aby ste si užili dokonalé leto v plavkách.

Sloboda vo výbere

V Bepone aj toto leto nájdete plavky, ktoré podčiarknu prirodzenú krásu a nechajú vyniknúť ženskosť. Nech ste do vienka dostali útlu postavu alebo ste podedili krivky krv a mlieko. A to sme nespomenuli to najlepšie. Vrchný aj spodný diel si môžete nakombinovať podľa seba. Štýlovo aj veľkostne. Načakajte žiadny prísny módny diktát, ale absolútnu slobodu vo výbere, vďaka ktorej sa budete cítiť v plavkách sama sebou.

Trendy v plavkách

Farby, vzory aj jednoduché strihy. Týmito pár slovami by sme vedeli opísať plavkové trendy, ktoré pre vás tento rok vybral Bepon. Z farieb bude prevládať žiarivá fuksiová a zo vzorov kvety. Svoje miesto v plavkovej sezóne majú aj vysoké nohavičky. Nielenže zakryjú problematické oblasti, ale rovnako sú veľmi praktické pri letných športoch.

 

Exkluzívna spolupráca Relleciga x Bepon

Okrem už známej značky Dorina, ktorá sa na Bepon pultoch objavuje pravidelne, sa môžete tešiť aj na kolekciu plaviek Relleciga. Hoci názov značky znie svetovo a svoje korene má v zahraničí, slovenský tím má na starosti najdôležitejšiu úlohu, a to zostavenie novej kolekcie. Plavky sa prispôsobujú vkusu a postavám mladých Sloveniek. Preto si ju obľúbili bežné ženy, influencerky aj celebrity.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *