JESEŇ A VZORY NA NOHÁCH – Aké sú trendy pre túto sezónu?

Priehľadné aj nepriehľadné pančuchové nohavice sa stávajú povinnou zimnou výbavou pre mnoho žien. Vzorované pančuchové nohavice sú skvelou voľbou na slávnostné príležitosti, je to nekonečná studňa nápadov na outfity so sukňami a šatami. Tohtoročné pančuchové trendy sú krásne, sexy a zábavné. Poďme si teda povedať, aké to sú a ako nosiť pančuchy k zimným outfitom.

  1. KVETY

Kvetinové pančuchové nohavice boli v móde už v 70. rokoch – avšak v roku 2020 sú divoké. Takýto vintage štýl dodá vášmu vzhľadu nový prvok a nohy v nich budú vyzerať dlhšie. Každá romantička si príde na svoje pri kvetinových pančuchách. Dajú sa ladiť do elegantného, aj do extravagantnejšie štýlu. Pokojne stavte na kontrasty a doplňte ich ku koženej sukni, alebo ich skombinujte s ďalšími kvetmi.

 

  1. PAVÚČIE UMENIE

Ako pavučina s pletenými krajkovými vzormi, také sú pančuchy, ktoré si musíte určite kúpiť. K malým čiernym budú ideálnym spestrením. Ale tiež k čiernemu kostýmu, kombinovať ich môžete aj s odvážnejšími vzormi. Pavučinové pančucháče vyberajte v tejto sezóne vždy čierne, nebojte sa ale rôznych vzorov – hitom sú kvetinové vzory.

 

  1. LUREX

Pančuchy s lurexovým vláknom sú populárne po celý rok – sú trblietavé a žiarivé a sú skvelým doplnkom spoločenského oblečenia. Vaše nohy zaručene vyniknú, lurexové pančuchy sú ideálne na večierky a špeciálne príležitosti.

  1. TARTANOVÉ A GEOMETRICKÉ PANČUCHY

Tartan je v skutočnosti módna stálica, ktorá je ideálna na každú príležitosť. Pančuchy s tartanom a geometrickým vzorom by sa mali nosiť k bežným odevom, ako je kožené, denimové alebo monochromatické oblečenie. Tartanové pančuchové nohavice boli veľkým hitom v sedemdesiatych rokoch, nosili ich obvykle známe osobnosti. Teraz sú opäť späť v tradičných kockovaných, diamantových vzoroch. Sú skutočne lichotivé, najmä ak sú oblečené ku koženej sukni alebo trenčkotu.

 

  1. ZVIERACIE VZORY

Za posledných pár rokov sa zvieracie potlače vrátili späť vo veľkom štýle. Exotické leopardy, gepardy, zebry a výtlačky hadej kože. Môžete si ich pamätať z 80. rokoch. Aj keď sme si za posledných 10 rokov robili srandu z leopardích pančuchových nohavíc, sú späť a vyzerajú skutočne skvele. V tejto sezóne sme si pripravili pre vás aj niečo špeciálne – pančušky so vzorom rybích šupín. Môžete ich nosiť s bežným alebo športovým oblečením.

  1. PLETENÉ A REBROVANÉ PANČUCHÁČE

Pletené a rebrované pančucháče sú zimnou klasikou. Výborne vyzerajú v zemitých odtieňoch, ale nemusíte sa báť ani pastelovejších farieb. Pletené pančuchové nohavice môžete kombinovať so sukňami, šatami, svetrami a šálmi – podčiarkne to pravú zimnú atmosféru.

 

  1. BODKY

Milujeme bodky! Pančušky s bodkami sú v súčasnosti top vzhľadom a môžu sa hodiť takmer k čomukoľvek, od sukní a šiat až po šortky! Bodky sú relatívne klasikou vo vzoroch. Môžete si vybrať jednoduchý dizajn alebo zaexperimentujte s farbami. Módne blogerky nosili bodkované pančuchy napríklad aj s vlnenými ponožkami, takto získali modernejší odvážny vzhľad. Dievčenské, sofistikované a jemne hravé. To sú bodky, ktoré teraz majú svoje miesto aj na pančuchách.

@fashionspy

  1. NADKOLIENKY

„Nad kolená“ – to je tento rok hlavné módne heslo pre vaše nohy. Pokiaľ si práve nevyrazíte vo vysokých čižmách nad koleno, dolaďte outfit nadkolienkami. Hodia sa k lodičkám na platforme, ale aj k módnym členkovým topánkam.

@jankatopanka @fashionspy

  1. FAREBNÉ PANČUŠKY

Farebné 50-denové pančuchové nohavice sú späť v jasných odtieňoch červenej, oranžovej a okrovej. Môžete ich nosiť k väčšine búnd, večerných sukní a krátkych šiat.

  1. S POTLAČOU

Pančuchy so zaujímavou potlačou, sú skvelou voľbou na ozvláštnenie jednoduchého outfitu, ale aj na vytvorenie street-wearového looku, ktorý kombinuje viacero potlačí. Tohto roku je IN štýl typu rock and roll. Preto pančuchy so vzorom hviezd sú pre rok 2020 dobrý tip, rovnako aj abstraktné potlače zo zamatového materiálu. Hodia sa k dlhým voľným svetrom, ale aj ku krátkej sukni a koženej bunde. Skvele ich dopĺňajú nielen elegantné lodičky, rovnako tak aj vysoké čižmy alebo športová obuv.

 

  1. EKOLOGICKÉ PANČUŠKY

V neposlednom rade zvážte udržateľnú módu. Textilná výroba patrí k najznečisťujúcejším odvetviam. Preto vám aj my ponúkame štýlové eko kúsky z recyklovaného materiálu alebo organickej bavlny.

Či už sa obliekate do práce alebo sa chystáte na nočnú zábavu, pančuchy sú úžasným spôsobom, ako vylepšiť váš outfit. Vyrážate do chladnej zimnej noci? Zostaňte v teple spárovaním nepriehľadných pančuchových nohavíc a zimného kabátu. Plánujete špeciálnu príležitosť? Keď vojdete do miestnosti s trblietavými pančuškami alebo so vzorovanými pančuchovými nohavicami, všetky oči sa budú dívať na vás a vaše nohy.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *