Ako nosiť vzorované pančušky v zime

Pančuchové nohavice sú najlepším priateľom žien počas chladných dní! Čierna klasika je síce neodmysliteľnou súčasťou šatníka každej ženy, ale ak si chcete milé dámy pre túto sezónu  oživiť svoj šatník, vzorované pančušky sú tá správna voľba.

Vzorované pančuchové nohavice sa stali súčasťou módy po celom svete, rovnako aj módnym doplnkom. Vďaka moderným technológiám si môžeme v súčasnosti kúpiť množstvo rôznych pančuchových nohavíc, od farebných až po kreatívne potlače a vzory. Milé dámy, pri výbere by ste mali byť opatrné, pretože vzorované pančuchy môžu upozorniť na vaše problémové oblasti. Ak sú pančušky príliš malé, vzory budú vyzerať zdeformované a nelichotivo. Vzorované pančušky sú skvelým doplnkom, najmä v tomto ročnom období. Potlač na pančuškách dodá vášmu oblečeniu trochu osobnosti a umožňuje vám predstaviť pridanú dimenziu toho, kým ste.

Kedy zvoliť aký vzor

Ak je váš odev jemný a zafarbený do zemitých farieb, mali by ste zvoliť menšie opakujúce sa vzory. Skvelou voľbou sú pančušky s motívom slzičiek. Okrem ich fashion dizajnu obsahujú odstupňovanú kompresiu 12/15 mmHg, ktorá pôsobí proti žilovej nedostatočnosti a dodáva každému Vášmu kroku pohodlie. Tieto štýlové a zároveň zdravotné sú na objednávku a čaká sa na nich 14 dní.

Ste skôr biznis typ?  Pančušky tmavšej farby s decentným vzorom sú tá správna kombinácia, ktorou ohúrite na pracovnom stretnutí alebo v práci.

Chystáte sa na vianočný večierok? Pančušky s metalickými vláknami vás zahrejú a zároveň z vás spravia hviezdu celého večera. Pančuchové nohavice v ľahkom tyle s veľmi obľúbeným diamantovým vzorom. Vďaka nemu pôsobí ženská postava štíhlejšie a elegantne. Ttrblietavé lurexové vlákno je vytvára na pančuškách skutočne slávnostný dojem a umožní vám zažiariť vo dne i v noci.

Džínsovina je dokonalým základným materiálom pre akékoľvek vzorované pančuchy. Tieto pančuchy vyzerajú rozkošne s džínsovým oblečením v kombinácii s čiernymi členkovými čižmičkami.

 

Nebojte sa kombinovať svoje pančuchy s rôznymi materiálmi a textúrami. Vďačnou kombináciou je kožená sukňa v kombinácii so svetrom a vzorovanými pančuchami.

Vzorované nadkolienky sú skvelým doplnkom k jednoduchým pančuchám. Nebojte sa ich nosiť k sukniam alebo šatám! Urobia váš outfit štýlový a zároveň vás zahrejú.

Ak si netrúfate na vzorované pančušky, ale chcete vyniknúť…

Tým z vás, ktorí sa chystajú na bežnú prechádzku po ulici odporúčame nosiť odvážne a výrazné farebné pančuchy, aby ste sa cítili dobrodružne a sviežo. Ak nie ste milovníčkou vzorov výbornou voľbou sú pančušky Tonic. Na našom e-shope ich nájdete vo viac ako desiatich farbách. Medzi obľúbené farebné varianty patrí horčicová a olivová.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *