Štýlovky Poľana

Pravé slovenské Štýlovky

Všetci ich používame, všetci ich potrebujeme a i keď ich máme nespočetne veľa, nikdy ich nie je dosť. Majú tendenciu strácať sa v čiernej diere našich práčok. To sú ponožky.

V Bepone sme sa rozhodli priniesť do sveta ponožky, ktoré budú mať aj inú pridanú hodnotu, ako len peknú grafiku a vsadili sme na kvalitu a udržateľnosť. Priniesli sme značku Štýlovky. Ponožky upletené z vysokokvalitnej bavlny (86 – 90%) a pre spevnenie a dlhšiu životnosť sa pridáva v menšom množstve polyamid a elastan. Krásne vzory nemôžu vyhrať nad kvalitou, nohy sú totižto najzaťaženejšou časťou počas celého dňa. Preto je potrebné, aby mali pocit komfortu, nič ich netlačilo, mohli dýchať… Stavili sme preto na kvalitný slovenský výrobok. Narodili sa v srdci našej krajiny, v našej pýche – vo Vysokých Tatrách, a preto ich môžeme hrdo titulovať ako pravé slovenské.

Sme rodinná firma založená na tradíciách, a preto vieme, že je správne podporovať lokálne značky, výrobcov, či návrhárov. V týchto časoch to platí dvojnásobne a ďakujeme vám všetkým za všetky lokálne podniky, že nás podporujete.
Aj my podporujeme slovenský trh a pre naše Štýlovky sme vybrali práve Tatrasvit ako vhodné miesto pre ich výrobu. Pletiarska výroba a výroba pančuchových výrobkov má viac ako 85-ročnú tradíciu. Prvé pančuchové pletacie stroje boli inštalované v roku 1934, zakladateľom firmy a tradície tejto pletiarenskej výroby bol český podnikateľ Tomáš Baťa.

Výroba je dnes realizovaná na moderných pletiarenských a úpravárenských strojoch, ktoré umožňujú zvládnutie najnáročnejších výrobných technológií pre výrobu vysokokvalitných ponožkových a pančuchových výrobkov nielen pre bežné každodenné použitie, ale aj pre špeciálne použitie ako funkčné športové, zdravotné a pracovné ponožkové výrobky.
Pri značke Štýlovky sa skloňuje tradícia aj pri vzoroch, preto môžete u nás nájsť napríklad kolekcie klasických rozprávok, či tradičnej slovenskej kultúry ako Modrotlač. A už čoskoro pre vás prinesieme nové krásne vzory, ktoré vám vyrazia dych.
Ešte raz vám všetkým ďakujeme, že ste s nami.

Vaše #Pravéslovenské Štýlovky

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *