Vianočný darček od Bepon poteší každého bez rozdielu

Želáme vám, aby aj váš vianočný darček bol taký, aký ste si vysnívali. Okrem toho vám želáme, aby ste na Štedrý večer zasadli pri slávnostne prestretý stôl v zdraví, štedrosti, láske a hojnosti. Vianoce sú v prvom rade o nás, blízkosti milovaných, ktorá je nenahraditeľná, rozžiarených detských očiach, pohode, oddychu a možno aj o malých drobnostiach, ktoré si nájdeme pod vianočným stromčekom.

Nakúpiť správne vianočné darčeky v tejto dobe nemusí byť jednoduché, ale my vám ponúkame možnosti, ktoré potešia všetkých. Naše najobľúbenejšie produkty nájdete priamo na Bepon.sk.

Vynikajúce ponožky od klasických až po veselé pre mladých i starších mužov. Spodnú bielizeň pre dámy, alebo vzorové pančušky na slávnostnú príležitosť. Pyžamá, pohodlné mikiny a šaty, ktoré lahodia všetkým typom postáv. Do chladného počasia napríklad termo bielizeň, je z kvalitných materiálov a vydrží roky.

Vianočný darček a inšpirácia od našich ambasádoriek

Vianočný darček od Miroslava Dobišová Michalková
Miroslava Dobišová Michalková

Miroslava Dobišová Michalková, fashion stylistka
@fashionspy

U nás doma pod stromčekom nikdy nechýbajú pyžamá a ponožky, výborne dopĺňajú darčeky nehmotného charakteru, napríklad zážitkové. Vždy sa snažím skombinovať zážitok, ktorý by si obdarovaný sám nedoprial s milou maličkosťou. Vyhrávajú ponožky, pančušky a pyžamá. Stretávame sa celá rodina na zrube, tam sa tieto vecičky vždy zídu. Veľmi sa teším, keď majú naši z darčekov radosť. Pre seba by som si vybrala termobielizeň, pretože si ju nejako vždy zabudnem kúpiť a potom mi v šatníku chýba, mamine a kamarátkam trblietavé a zdobené pančušky, lebo si ich nekúpia a na špeciálnu príležitosť potom hľadajú.

Vianočný darček od Zuzana Barková
Zuzana Barková

Zuzana Barková, dizajnérka
@zrza.sk

Milujem najuniverzálnejšie darčeky, ktorými ma Bepon zásobuje. Na Vianoce sa vždy hodia a nikdy nimi nič nepokazíte. Zvyčajne si už priebežne počas roka zapisujem, keď niekto z mojich blízkych spomenie, že sa mu niečo páči a k tomu dodávam ešte drobnosti podľa vlastného výberu. Ak neviem presne, ponožkami, pyžamkami urobím radosť každému. Vždy sa pozerám na kvalitu a nakupujem online, šialenstvo v obchodoch nie je nič pre mňa. Na Vianoce som najradšej v kruhu blízkych v rodnej dedine zasypanej snehom. Aj preto odporúčam merino spodnú bielizeň, v zime je fantastická, biele pyžamo, ktoré sa mi páči a vlnené ponožky, v chlade najlepšie hrejú.

Vianočný darček od Linda Mlynčárová
Linda Mlynčárová

Linda Mlynčárová, stylistka a dizajnérka
@nutelindochka

U nás sú skôr netradičné Vianoce. Najskôr preto, že sme doma traja vegetariáni a k šalátu máme miesto ryby, tofu. Asi pred desiatimi rokmi sme zaviedli bezdarčekovú vianočnú tradíciu. Je to o stres, prípadné sklamanie, menej. O to viac sa ale môžeme obdarovávať cez rok, len tak, bez príčiny, čo je pre mňa, človeka, ktorý všetko nakupuje online, skvelé. Milujem praktické veci, lebo viem, že ich každý využije. Počúvam, čo komu chýba, nenápadne si zapisujem a dávam si záležať, aby som sa trafila do vkusu i veľkosti. Pre seba by som si určite vybrala pyžamo, mám doma takmer štvormesačný poklad a dá sa v ňom dojčiť. Praktickosť je na prvom mieste a dobrých pyžám nikdy nie je dosť.

 

Dôležité informácie:

Od. 10. decembra sú naše predajne opäť otvorené. Podľa nariadenia vlády fungujeme v režime OP. Doručenie do Vianoc garantujeme pri online objednávkach vytvorených do 15. decembra.

Potešte svojich blízkych, vyčarte im úsmev na tvári a obdarujte ich univerzálnym, z módy nevychádzajúcim, pohodlným a praktickým darčekom. Aj malý vianočný darček vyčarí úsmev na tvári. Šťastné, veselé a zdravé Vianoce.

Váš Bepon.

 

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *