Nájdi ideálny darček pre tvoju drahúú

Vianočný manuál pre pánov od Beponu

Tieto riadky sú tentokrát určené pre Vás – pre pánov, pre manželov, priateľov, kamarátov, alebo otcov. Aj Vy sa každý rok v decembri stretávate neustále s tým istým problémom? „Prekvap ma, prekvap ma!“ Vaša milovaná polovička vyžaduje od Vás kreativitu, darček, romantické prekvapenie, ale stále iba naznačuje a vysiela jemné, nenápadné, avšak – pre ňu – pomerne konkrétne signály. Samozrejme, v zmysle známeho motta „ženy sú z Venuše, muži z Marsu“, Vy tieto signály dešifrujete nesprávne. A tak sa stane, že Vaša drahá si pod vianočným stromčekom, namiesto vytúženého darčeku, rozbalí sadu teflónových hrncov, knihu o chudnutí alebo lístky na hokej. Potom už iba sledujete ako s premáhaním vysloví „ďakujem“ a Váš darček (pri najlepšom) odloží bokom. Ale o tomto nie sú Vianoce…Vianoce sú oslavou lásky a pokoja. Z tohto dôvodu sme pre Vás pripravili účinný manuál, vďaka ktorému už nikdy neuvidíte na tvári Vašich milovaných žien smutný úsmev.

Ako to celé funguje? Ten najdôležitejší aspekt pri výbere správneho darčeka je schopnosť odhadnúť charakter ženy, pre ktorú daný darček vyberáte. Čo určuje povahu Vašej drahej? Má rada romantiku? Stará sa s láskou o domácnosť? Miluje módu? Bepon Vám uľahčí robotu. Vytvorili sme pre Vás špeciálne darčekové nápady, ktoré korešpondujú s povahou takmer každej ženy (Klasická kráska, Trendsetterka, Romantička, Žena Vamp, Milovníčka Hygge, Hipsterka). Teraz už musíte len vedieť, či jej chcete kúpiť ponožky, alebo pančuchy, resp. čo Vaša drahá nosí častejšie. Pokiaľ je ponožkový typ, stačí vám pozrieť sa jej do topánky a pozrieť, akú má veľkosť. V prípade že preferujete pančuchy, potrebujete vedieť iba jej výšku a váhu.

Bepon manuál pre mužov

Kliknite pre zväčšenie a nájdite správny darček pomocou interaktívneho PDF súboru

S našou pomocou tentokrát Vianoce zvládnete! Nohy Vašich milovaných žien budú krásne, ich oči budú žiariť láskou a Vianoce budú naozaj sviatkami pokoja. Váš darček ju nepoteší iba po materiálnej stránke, ale najmä tým, že ste pochopili jej charakter, jej vnútorný postoj a pozreli ste sa hlboko do jej srdca.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *