Tipy na Valentínske darčeky

Deň svätého Valentína je deň s bohatou históriou. Je to tiež jeden z najobľúbenejších sviatkov medzi ľuďmi rôznych vekových skupín. Valentín je vždy preplnený veľkými romantickými gestami, množstvom darčekov a správnym množstvom cukroviniek. Tento sviatok by mal byť zábavný bez ohľadu na stav vášho vzťahu. Či už sa ho chystáte stráviť so svojím partnerom alebo s vašimi kamarátmi, je to ten pravý čas na to, aby ste sa cítili šťastní, sexy a samozrejme v pohode.  Deň plný červených srdiečok, balónov, čokolády a kvetov je charakteristický pre Valentín.

Darčeky na Valentína:

Niektoré darčeky sú praktickejšie iné sú romantickejšie, ak ste ešte nenašli žiadny správny darček alebo hľadáte inšpiráciu pripravili sme pre vás pár tipov. Deň svätého Valentína je za rohom a ak hľadáte dokonalý darček, mali by ste sa poponáhľať. Naše tipy vám pomôžu vybrať ideálny darček pre niekoho špeciálneho, bez ohľadu na to či ho budete tráviť s kamarátmi alebo polovičkou.

Darčeky pre ňu

Ak chcete obdarovať svoju polovičku potešte ju pančuškami z valentínskej kolekcie, ktoré sú decentné a zároveň jej dodajú sebavedomie.

Pančušky Pasione kúpiťe tu.

Pančušky Rose si môžete zakúpiť tu.

V prípade, že vaša nežnejšie polovička nenosí pančušky môžete ju potešiť valentínskym setom, ktorý obsahuje tri páry ponožiek s motívom srdiečok. Veď láska zahreje dušu, nie nohy ????

Špeciálny valentínsky 3-set nájdete tu.

Darčeky pre neho

Dámy ak sa trápite s výberom darčeka, máme pre vás riešenie. Stará dobrá klasika v podobe ponožiek neomrzí. V súčasnosti sa motívom medze nekladú! Ak sa nebojíte odvážnych vzorov a váš priateľ má zmysel pre humor obdarujte ho ponožkami s veselými zebrami alebo plameniakmi.

Pánske ponožky Zebra nájdete tu.

Pánske ponožky Plameniak nájdete tu.

Párové ponožky

Romantické gesto v podobe ponožiek? Zlaďte sa svojou polovičkou! V našej ponuky nájdete aj ponožky s ktorými sa viete dokonale zladiť so svojim partnerom.

Ponožky Srdiečka v domčeku kúpite tu.

Ponožky SYMBOL nájdete tu.

 

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *